Hornsherred

Vi elsker Hornsherred! Vi bor, lever og arbejder her – og vi ved, hvad der rører sig i lokalområderne og formidler gerne kontakt til lokale håndværkere, bylaugsformænd, sportsklubber og andre eksperter, som kan hjælpe med diverse informationer og tips, hvis du er tilflytter eller har brug for praktisk hjælp i forbindelse med køb eller salg af bolig.
Hornsherred er kendetegnet ved meget flot natur, rige muligheder for naturoplevelser ved skov og strand og hyggelige indbyggere, som vil tage godt imod nye tilflyttere – også meget gerne børnefamilier. Her kan man bo trygt og billigt, langt fra storbyens stress og larm og alligevel kun 40-50 minutter fra København.
Vi har store veludbyggede og velfungerende sommerhusområder bl.a. i Vellerup, Over Dråby, Dalby og Kulhuse og de lidt mere intime, naturskønne og fredede områder, hvor man ikke køber fritidshus for at blive set, men for at komme væk fra en stressende hverdag. Vi kender vort lokalområde og kan guide dig, hvis du kommer forbi og fortæller om dine ønsker.
Hvis du køber sommerhus i Hornsherred, kan det derfor danne rammen om mange skønne fritimer for dig og din familie – både sommer og vinter, idet området også er fantastisk en vinterdag med is på fjorden og snedækkede træer i skoven. Husene er meget varierende i størrelse og kvalitet, og området er charmerende og endnu ikke ” poleret og super-trendy ”. Derfor får man som regel rigtig meget for pengene i dette område, og en del unge københavnerfamilier, som f.eks. bor i lejlighed i indre by, har fået øjnene op for området de seneste par år og benytter sommerhusene, som de oprindelig var tænkt ved udstykningen i 50-erne og 60-erne. Altså som gammeldags sommerhuse – gerne lidt primitive – hvor man hygger med venner og familie i ferier og forlængede weekender. På grund af den bekvemme afstand til København kan fritidshuset benyttes og udnyttes væsentligt bedre end andre lignende steder, idet mange kører på landet torsdag og tager direkte på job mandag morgen.
Flere steder på den lange kyststrækning er der hyggelige småhavne, hvorfra der er mulighed for at sejle og fiske i hhv. Isefjorden og Roskilde Fjord. Kajaksejlads er meget populært, og der er klubber og begynderkurser flere steder. Kitesurfing dyrkes af både lokale og tilkørende fra alle egne af Danmark. I Roskilde Fjord kan jævnligt opleves det smukke syn af vikingeskibe, der sejler ud fra Roskilde.
Gør jer selv den tjeneste at sætte et par ekstra timer af før eller efter en fremvisning af hus i området, så der er tid til en køretur i området og en snak med de lokale på havnen. Spis en frokost på en af kroerne, lej et sommerhus 1 uge eller brug nogle weekender på at opleve de skønne naturomgivelser og find netop det lokalområde, den stemning og den lokale kolorit, som tiltaler jer – så hjælper vi med at finde netop det rigtige hus til jer. Og hvis vi ikke har det på lager – så skaffer vi det!