Et trygt boligsalg gennem HUSMadsen

At sælge sin bolig er for de fleste mennesker en stor beslutning, som kræver mange overvejelser. Boligen har dannet rammen om ens liv og været ens trygge base. Her har man boet, spist, sovet, set sine børn vokse op og delt små og store oplevelser.
Uanset dine bevæggrunde kan du have brug for et personligt og professionelt overblik. Det giver vi dig hos HUSMadsen.
Når en bolig sættes til salg, er det tit efter lange overvejelser og af mange forskellige årsager, og vi kender nok til de fleste, så hos os er du i særdeles trygge hænder, hvad enten du er køber eller sælger eller står i en vanskelig situation. Vi har prøvet det hele før og behandler vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.
HUSMadsen er ikke ejet af noget finansieringsselskab, og vores fokus er derfor på at sikre vores kunder en professionel, menneskelig og uvildig rådgivning i forbindelse med deres boligsalg.
Vi lægger stor vægt på en korrekt prisfastsættelse, der baseres på mange års erfaring, et højt fagligt niveau og stor indsigt i det aktuelle, lokale boligmarked.
Vi prioriterer en personlig betjening og lægger mange kræfter i en professionel ekspedition. Og vi varetager selv dit boligsalg hele vejen igennem uden brug af eksterne sagsbehandlere.
Vi varetager dine ønsker som sælger, og da vi ikke skal sælge en masse biprodukter, som forsikringer og bankprodukter, har vi fuldt fokus på dit boligsalg.
Ring og aftal en tid for en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi kan få en snak om dine muligheder på boligmarkedet netop nu.
Du er også velkommen til at udfylde nedenstående formular og sende den til os.
(alle felter skal udfyldes). Vær opmærksom på, at den ønskede tid skal bekræftes af HUSMadsen, og at vi holder lukket lørdag.

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031