Fagerholtvej 1, Ferslev, 4050 Skibby

Stil, stemning og atmosfære

NY PRIS - Unik 4 længet ejendom - Flot og repræsentativ ejendom med egen gæstelejlighed. Masser af muligheder for yderligere indretning i tidligere driftsbygninger efter købers ønske.

Ejendommen har en lækker rå, rustik og romantisk stemning med mange flotte håndværksmæssige detaljer - kom og bliv begejstret - her er plads til 2 generationer - eller bolig med erhverv - hvad drømmer I om ?

Beliggenheden er små 5 km fra Skibby, i den kønne gamle landsby Ferslev med kirke, gadekær og daginstitution. Her er man omgivet af smuk natur og i cykel- og løbeafstand til Isefjorden.

Indgang via stor vognport til køn gammel gårdsplads med toppede brosten.

Indeholder: Bl.a. mega stort køkken/alrum med flotte klinkegulve med gulvvarme. Fra køkken/alrum udgang til stor barbecue-terrasse med udsigt over gadekær.
Den store bolig indeholder: entre - adgang til gæsteafd., adgang til fyrrum og stort lækkert, unikt og rustikt badeværelse. Fra entreen er der endvidere adgang til det smukke store køkken/alrum med plads til langbord og højt til loftet, trappe til 1. sal med meget stor møblerbar repos/eventuelt hjemmekontor og videre adgang til stort hyggeligt værelse. Fra køkken endvidere adgang til stue med brændeovn, lille entre, og endnu et stort soveværelse med eget toilet.
Den lille bolig/gæsteafdeling indeholder: egen indgang fra gårdsplads, stue/opholdsrum, the-køkken, soveværelse og lyst badeværelse med brus.

I driftsbygningerne er der masser af plads. Bl.a. depotrum, tidligere hesteboks, brænderum, stort rum med indgang direkte fra forpladsen, og dette rum vil være velegnet til gårdbutik, festlokale eller lagerrum eller eventuelt udvidelse af boligarealet. Endvidere lille værksted/hønsehus.

Fantastisk ejendom med masser af muligheder, midt i idyllisk landsby, med kig til gadekær og marker.............

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.