Kambregnen 8, Kyndeløse, 4070 Kirke Hyllinge

800 meter til Isefjorden - 400 meter til smuk natur i Ejby Ådal!

Fritidshus, som er helårsanvendeligt, med lys og solrig sydvestvendt grund.

Skal jeres fremtidige fritidsbolig være lidt lækker, så kig nærmere på denne........

På lukket vænge, tæt på Isefjorden og tæt på store grønne fællesarealer, ligger dette charmerende fritidshus, som er indflytningsklart.

Huset er beklædt med vedligeholdelsesfrie materialer, har tegltag og fremtræder i god stand overalt. Sprossevinduer, loft i kip, stuer i forskudt niveau, skønne rå, lyse gulvbrædder, lækkert nyere køkken med alt i hvidevarer - det og meget mere får du i dette fritidshus, som er nemt at rykke ind i for de nye ejere. Opvarmes ved 2 effektive varmepumper.

Ejendommen er helårsanvendelig og indeholder: Rummelig entré, tv-stue, stort soveværelse, badeværelse med bruseniche, mellemgang med vaskemaskine og adgang til yderligere 1 værelse, stor lys spisestue med flot brændeovn og delvist åbent til lækkert køkken med smagfuld indretning. Herfra udgang til sydvendt ugenert terrasse og videre udgang til regulær og solrig have. På grunden findes et værksted og overdækket areal.

Området er meget naturskønt og kan danne base for dejlige naturoplevelser på og omkring Isefjorden. Her kan dyrkes kitesurfing, badning, fiskeri og sejlads. Gåafstand til Ejby Ådal, der bestemt er en udflugt værd.

Gode tilkørselsforhold til henholdsvis Roskilde og Holbæk og mod København.

Nyd en is eller en frokost på Holbæk Havn og udforsk handelslivet med mange spændende specialbutikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.