Damgårdsvej 18, 4050 Skibby

Familievilla! Skal ses!

Rummelig villa i 1 plan beliggende på Damgårdsvej i Skibby. Her er gode, store rum, så man har luft omkring sig.

Selv om villaen er opført i 1969, har man været fremsynet, så den i dag fremstår med detaljer, der hører nutiden til. Ejendommen er velholdt og har nyere tag og køkken, mens vinduerne også delvist er skiftet.

Allerede i indkørslen mødes man af sælgers sans for at gøre ejendommen funktionel. Her er rigelig med parkeringsplads, også til gæster. Fra indkørslen indgang til rigtig godt og rummeligt bryggers. Herfra adgang til stort, lyst Tvis-køkken fra 2006 med masser af skabs- og skuffeplads. Fordelingsgang i forbindelse med bred entré og husets gæstetoilet. Ønsker man at opgradere gæstetoilettet til et ekstra badeværelse, er det oplagt at sløjfe "den pæne indgang" og inddrage en del af entreen til dette. Her er endvidere tre rigtig gode værelser, heraf soveværelset med walk-in-closet og direkte adgang til det meget store badeværelse med både kar og brus, som også tilgås fra gangen. Herudover en ekstra bagindgang som f.eks. kan bruges til viktualierum.
Husets vinkelstue er stor og lys med brændeovn og udgang til sydvestvendt terrasse og flot anlagt og ugenert have.

Her er flere gode, rummelige udhuse og et godt drivhus.

Ejendommen er opvarmet ved oliefyr, så man skal påregne at udskifte varmekilden inden for de kommende år. Her er mulighederne flere: Naturgas, luft-til-vand varmepumpe, træpillefyr, jordvarme, alt efter købers temperament.
Til trods for oliefyret har ejendommen fået karakteren D i energimærket, hvilket bl.a. skyldes de mange forbedringer samt det faktum, at alle ydervægge er isoleret indefra.

Kom og kig nærmere på Damgårdsvej 18, som er klar til at byde en ny familie velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.