Syvvejen 10, Bybjerg, 4305 Orø

Udsigt over marker mod vest!

En rigtig god etplans bolig med god udhus- og garageplads, ugenert sydvendt have og stor fliseterrasse, som er delvist overdækket. Superflot udsigt til marker fra stue og terrasse.

Nyd freden og roen i denne villa, for enden af lukket vej, med smuk udsigt og med mulighed for et varmt ø-fællesskab.

Lys og indbydende bolig, med nyrenoveret bryggers med gulvvarme, spisekøkken, 4 værelser, lækkert badeværelse årgang 2013 med brus og gulvvarme (vandbårent), god stue med udgang til den overdækkede, højtbeliggende sydvestvendte fliseterrasse/veranda, hvorfra man kan følge de skiftende årstiders gang og dyrelivet på markerne.Supergod indretning - her er mulighed for et lille femte værelse, eller måske ønsker man at udbytte pladsen i entre til walk-in closet eller kontor.

Haven er solrig og sydvendt. Ejendommen er i en stand, så den straks kan tages i brug af ny ejer.

Alle vinduer og døre er udskiftet til Outrup lavenergi, og taget er skiftet i 2013. Parketgulve og lyse listelofter - nyere hvide indvendige døre. Billig og effektiv opvarmning v/velfungerende træpillefyr - lav varmeudgift - opvarmet garage og værksted.

En rigtig fin ejendom med perfekt beliggenhed...... Her kan ø-livet nydes af dig og din familie. Orø er kendt for sin smukke natur, mange kulturelle begivenheder og den omgivende Isefjord. Her er skole, brugs, forsamlingshus, sportshal og et utal af foreninger og sociale begivenheder og her er plads til alle. Der er ca. 800 fastboende på Orø og mange flere i sommersæsonen, hvor øen og cafeer og madsteder og ikke mindst den hyggelige havn summer af liv.

Orø har oplevet tilvækst i befolkningstallet de senere par år og flere børnefamilier har fundet vej til denne skønne plet.

Skal du og din familie være de nye beboere her, så ring og book en fremvisning - vi er klar

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.