Bredvigvej 20, Sønderby, 4050 Skibby

Flot ejendom med fjordudsigt

Fritidslandbrug, fjordudsigt, særdeles smagfuldt renoveret og laaaangt til naboer.

Matcher det dine ønsker til fremtidig bolig, så læs videre her:

Smuk ejendom og smuk beliggenhed - på kanten af Skjoldungernes Land - for enden af grusvej, og med sydvestvendt udsigt over Roskilde Fjord mod Gershøj - her er højt til himlen og fjordudsigt på 3 sider. Flot natur og rigt dyreliv.

Stort og rummeligt hovedhus, præsentabel indkørsel og gårdsplads, masser af plads i udlænger - her kan arbejdsliv og fritidsliv forenes på bedste vis. Her er installeret Fibia fibernet, så hjemmearbejdspladsen er sikret.

Boligen indeholder: hall med synligt bindindsværk i væggen, gæstetoilet, viktualierum, trappe til 1. sal. Fra hall indgang til stor stue med dobbelt terrassedør mod have, egeplankgulve, videre adgang til kæmpe stort køkken/alrum med vid udsigt og udgang til morgen-træterrasse. Køkken/alrummet har en rå og rustik stemning og atmosfære med rå murstensvæg, pejs, alt i hårde hvidevarer og lækre Invita køkkenelementer. Fra stuen adgang til lille kammer/kontor, soveværelse med walk-in closet og adgang til nyt eksklusivt badeværelse med fliser i sildebensmønster, gulvvarme, forberedt til kar og brus og mulighed for at se TV, Stort og praktisk bryggers med bagindgang.

Fra hall trappe til 1. sal med stor repos og 5 soveværelser, badeværelse med brus og the-køkken.

Ejendommen er flot og godt indrettet, med gode store rum, har gulvvarme i stueetagen og opvarmes ved velfungerende træpillefyr, der henstår i den ene driftsbygning.

Driftsbygningerne indeholder fyrrum, nogle værelser, værksted, stor hal og tidligere staldbygning.

Derudover store gode haller/maskinhuse og nogle ældre bygninger til nedrivning.

Kom og bliv begejstret - vi viser meget gerne frem........

Sønderby er en lille hyggelig og autentisk landsby, velfungerende og aktiv, blandt andet via Bylauget, der arrangerer mange sociale begivenheder og aktiviterer henover året. Her er både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.
Sønderby har desuden en kro og et unikt og velfungerende kultur- og bryghus, og dette byder bl.a. på forfatterforedrag, rejseforedrag og biavlerforedrag samt livestreaming fra Århus universitet, ligesom der sælges lokalproducerede ting som honning, strik , ØKO sæber m.m. Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud.
Skibby er nærmeste handelsby - ca. 6 km. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs med kundevenlige åbningstider.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.