Røgerupvej 17B, 4050 Skibby

Stort rækkehus med god beliggenhed i Skibby. I udkanten af byen og alligevel tæt på Bymidten med alt i indkøb.

Ejendommen er et halvt dobbelthus med ejerlejlighedsstatus, og den tilhørende grund er ca. 500 kvm. og anlagt med indkørsel og hyggelig have og gode øst- og vestvendte terrasser.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1954, men er opdateret hen ad vejen. Her er bl.a. næsten nyt naturgasfyr fra 2019, taget er skiftet for ca. 15 år siden, og her er installeret fibernet, så fremtidens internet er sikret.

Huset er indrettet med: Godt og rummeligt bryggers, stort køkken med masser af, arbejds- og spiseplads. Hyggelig to-delt stue med godt lysindfald og udgang til terrasser mos øst og vest. Entre/fordelingsgang med gæstetoilet og adgang til husets to gode store værelser, heraf soveværelset med masser af skabsplads og adgang til husets badeværelse med både brus og badekar.

Udenfor findes en god garage med udhus.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.
Vi glæder os til at fortælle meget mere om Røgerupvej 17 B, Skibby og Hornsherred. Book en fremvisning på tlf. 31 40 90 00 og se og hør meget mere. Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt evt. ekstra tid af til at gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.