Dådyrvej 69, 4050 Skibby

Attraktivt og børnevenligt kvarter

Dejlig lys og velholdt villa, beliggende i roligt, børnevenligt område tæt på skole og 0-6-års daginstitution.

Villaen indeholder: Entre, stort lyst køkken/alrum og stue med udgang til sydvendt have og terrasse. Bryggers/bagindgang med skabe og vaskeri. Badeværelse med brus og 2 gode store værelser.

Fra entre trappe til 1. sal med repos og 2 værelser. Det ene er et meget stort gavlværelse, og der er mulighed for at indrette yderligere 1 værelse på 1. sal, således at der i alt bliver 5 værelser. Endvidere mulighed for indretning af et ekstra badeværelse på 1. sal.

Ejendommens 1. sal er lys og indbydende som resten af ejendommen, og der er flot glasparti i gavlen, hvorfra man fornemmer, at huset er højtbeliggende, og der er udsigt over marker og de skønne omgivelser.

Beliggenheden, indretningen, de lyse trægulve og høj vedligeholdelsesgrad og lavt energiforbrug via 2 effektive varmepumper gør dette hus til en skøn familiebolig, så ring og book en fremvisning og kom og se, hvad du får for pengene i Skibby.

God beliggenhed i børnevenligt og særdeles populært område, tæt på Fjordlandsskolen, legeplads og i gå- og cykelafstand til skøn natur ved Selsø Fuglereservat, Selsø Slot og Møllekrogen.

Indkøbene klares let i Skibby, og der er gode trafikale forbindelser og offentlig transport til hhv. Frederikssund og Roskilde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.