Midtbanevej 19, 4050 Skibby

Flot, nemt og indflytningsklart rækkehus i 2 plan.

Dejlig familiebolig med fantastisk indretning, hvor hver kvadratmeter udnyttes til fulde. Beliggende i kvalitetsbyggeri i roligt område i Skibby. Tæt på Bymidten og idrætsanlæg.

Rækkehuset er indrettet med: Entre med gæstetoilet. Flot, hvidt køkken med sort bordplade og nedsænket vask i åben forbindelse med stuen. Fra stuen udgang til lille, nem og hyggelig, vestvendt have med flisebelagt terrasse, ligesom det er muligt at nyde morgensolen ved det flisebelagte østvendte indgangsparti.

Fra entreen er der trappe til 1. sal med 3 gode værelser med skabe. Det ene værelse har endvidere en rigtig god hems, så pladsen udnyttes fuldt ud. Herudover lækkert badeværelse med stor bruseniche plads til vaskemaskine/tørretumbler.

Materialevalget er lækkert og stilrent, og ejerforeningen er velfungerende.

Billig opvarmning ved eget naturgasfyr. Der er gulvvarme i stueetagen og på badeværelse. Radiatorer på 1. sal. Årlig udgift til opvarmning er kun kr. 4.200.

En lys, lækker og moderne bolig - ideel og sikker beliggenhed til børnefamilien. Der er egen parkeringsplads samt stort, godt udhus til hver bolig.

Skibby er omgivet af skøn natur, her er trygt og godt at bo for børnefamilier. Skibby Bymidte har det meste i indkøb, ligesom byen byder på velfungerende sportshal og biograf og et i øvrigt rigt foreningsliv.

Med åbningen af den nye broforbindelse over Roskilde Fjord har hele området fået transporttiden til hovedstadsområdet forkortet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.