Søgade 17A, Venslev, 4050 Skibby

Landvilla omgivet af smuk natur

Superhyggeligt landsbyhus midt i landsbyen Venslev, få km fra Skibby, med udsigt over marker og en ekstra bolig i baghaven medfølger gratis !

Boligen har flotte listelofter med synlige bjælker og sprossevinduer og en dejlig stemning og atmosfære. Den indeholder: entre, badeværelse med brus, åbent køkken, hyggelig stue og 1 værelse. Trappe til 1. sal med stort soveværelse - kan eventuelt opdeles i 2 værelser.

Boligen har en endvidere en gammel havestue mod syd, som man enten kan omforandre til terrasse, forbedre til udestue eller bruge som vindfang/bryggers/bagindgang.

Ejendommen har også et gammelt hus i baghaven på små 100 m2, som kan anvendes til ekstra gæste-bolig, værksted, kunstnerhybel eller som teenageafdeling.

Gammel landsbyhave med kig til marker og et stort anvendeligt udhus/værksted bagerst i haven.

Opvarmning sker ved træpille-ovne. Her kan man bo billigt og godt - boligen kan straks tages i brug af ny ejer. Vi viser meget gerne frem......

Få km fra er der flot natur ved Rendebæk og mulighed for sejlads og fiskeri i Isefjorden, ligesom en gåtur i Sømer Skoven kan anbefales.

Venslev er en gammel og hyggelig landsby, meget smukt beliggende få km fra Skibby og med stort byggemarked samt et godt fællesskab omkring "Høkeren dagligvarebutik".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.