Kyndbyvej 19, Kyndby, 3630 Jægerspris

Landejendom - tæt på Isefjorden

God og regulær ejendom, med gode faciliteter for dyrehold, hesteinteresserede eller håndværker-/entreprenørvirksomhed.

Gode tilkørselsforhold - Stor nyere hal og løsdriftsstald og vid og åben sydvendt udsigt over landskabet.

Boligen er i 2 plan, og indeholder: stor entre, mellemgang, badeværelse, køkken, stue med brændeovn og 1 værelse. På 1. sal er indrettet 2 værelser og der er stor repos. Boligen opvarmes ved naturgas.

I vinkelbygning der støder op til boligen er p.t. værksted og stort råt lokale, med mange anvendelsesmuligheder - kan evt. medinddrages i boligen, hvorved mange ekstra boligkvardratmeter kan opnås.

Derudover består ejendommen af stor hal, opført i 1999, og nyere løsdriftsstaldbygning og hegnede folde velegnet til mindre hestehold.

Grundarealet udgør ca. 1,7 ha og er beliggende lige omkring ejendommen.
Der er 2 indkørsler til ejendommen - så eventuel erhvervskørsel kan foregå bagom.

Perfekte rammer for den pladskrævende familie - kom og bliv begejstret og se hvor meget man får for pengene i Hornsherred.

Ejendommen er smukt beliggende få km fra Isefjorden - her får man skole og indkøbsmulighed indenfor få km, selvom man bor på landet. Isefjorden og det smukke naturlandskab i Kyndby Huse er i cykel- og løbeafstand, og endelig er der under 1 times kørsel til København.
Hornsherred har meget at byde på - her er frisk luft, meget flot og varieret natur, 2 fjorde, hvor der kan sejles, bades og fiskes og dyrkes kitesurfing. Her er gårdbutikker, sport, gode skoler og pasningsmuligheder samt rigtig gode indkøsmuligheder i såvel Jægerspris, Dalby, Skuldelev og Skibby, ligesom Roskilde og Holbæk byder sig til en sommerdag, hvor havnene mudrer af liv, gode restauranter og kulturelle oplevelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.