Sikavej 47, 4050 Skibby

Attraktiv beliggenhed - masser af plads!

Stor og rummelig villa med kig til marker fra 1 sal. Super attraktiv beliggenhed!

God rødstensvilla på hele 198 kvadratmeter beliggende i super attraktivt kvarter nær skole og 0-6 års daginstitution. Begge nås på få minutters gang ad de omkringliggende stier.

Ejendommen fremstår oprindelig, men gedigen. Man skal påregne en gennemgående opdatering enten nu eller på sigt, men så står man også med en rummelig og aldeles velbeliggende villa, der kan danne rammen om familielivet.

Indeholder i stueplan: Stort bryggers med vaskeri og håndvask. Rummeligt spisekøkken. Stor, regulær stue med udgang til sydvestvendt terrasse. Marmorbelagt entré med opgang til 1. sal. Badeværelse med brus og gulvvarme. Et godt regulært værelse.

På 1. sal findes 3 gode, store værelser, det største med udgang til dejlig, østvendt altan, hvorfra kigget til markerne kan nydes i morgensolen. Herudover endnu et badeværelse med kar og brus samt sauna og pulterkammer, som evt. kan sammenlægges til endnu et værelse.

Ejendommen er beliggende i attraktivt, børnevenligt kvarter tæt på skole og 0-6 års daginstitution. Den mest fantastiske natur findes i gåafstand ved Selsø, hvor Møllekrogen og Skrivernæbbet ligger blot 1,5 km. fra ejendommen via stisystem.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om Sikavej 47, Skibby og Hornsherred. Book en fremvisning på tlf. 31 40 90 00 og se og hør meget mere. Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt evt. ekstra tid af til at gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.