Damgårdsvænget 87, 4050 Skibby

Andelsbolig med supercentral beliggenhed. Lav boligafgift!

Rigtig god andelsbolig i sund forening med lav boligafgift. Med sin beliggenhed i Damgårdsvænget er alle indkøb i gåafstand, lige som der kun er 1 minuts gang til offentlig transport. Her får du en stor og veldisponeret bolig med stue + 3 rigtig gode værelser.

Boligen er i to etager uden skråvægge, så du får fuldt udbytte af alle kvadratmeterne. Herudover er der en lille dejlig og nemt holdt gårdhave, samt lille forhave.

Boligen er i stueplan indrettet med: Entré, rummelig vestvendt stue, godt og funktionelt køkken samt bryggers. Fra entréen er der opgang til 1. salen, som indeholder stor repos, rummeligt badeværelse med brus samt 3 rigtig gode værelser.

Boligafgiften er billig med små 4.000 kr. pr. måned, og det beregnede varmeforbrug er kr. 14.000 årligt. Kom og se nærmere.

Skibby er Hornsherreds aktive handelsby, som byder på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.

I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.
Kom og se nærmere på denne gode andelsbolig! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.