Dådyrvej 105, 4050 Skibby

1-plansvilla med god indretning i eftertragtet område og godt beliggende for enden af lille stikvej i lukket vej-område.

Ejendommen er placeret i yderområdet af veludbygget og populært villaområde, med stisystem til skole, legeplads og daginstitution og i gå- og løbeafstand til det meget naturskønne område ved Selsø/Møllekrogen.

Boligen har et særdeles velholdt og flot haveanlæg og stor træterrasse, hvor udsigten over det åbne landskab kan nydes.

Ejendommen har fået nyt tag i 2009 og der er ekstra isoleret på loftet. Den opvarmes ved centralvarme/oliefyr, med olietank fra 2017 og varmepumpe (luft til luft). Køkken og badeværelse er ikke ændret siden opførelsen og fremstår i original stand.

Ejendommens indretning er rigtig god, idet der er 5 værelser, 2 badeværelser, heraf det ene med direkte adgang fra soveværelset, bryggers, køkken og stue.

Her får man de perfekte rammer for en god familiebolig, hvor man kan sætte sit eget præg på modernisering/opdatering af boligen indvendigt.

Er beliggenheden vigtig for dig og din familie, så kig nærmere på denne bolig.

Ejendommen er beliggende i attraktivt, børnevenligt kvarter tæt på skole og 0-6 års daginstitution. Den mest fantastiske natur findes i gåafstand ved Selsø, hvor Møllekrogen og Skrivernæbbet ligger blot 1,6 km fra ejendommen via stisystem.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.