Tværvej 7, 4050 Skibby

1-plansvilla med muret garage

Hyggelig familiebolig på 131 m2 med garage og integreret stor udestue med velfungerende træpille-brændeovn, der kan opvarme hele huset. Velbeliggende, tæt på Centrum og Nordmandsmosen.

Ugenert baghave med drivhus/havestue. Garagen er indrettet med forrum/lagerrum og et hobbyværelse bagerst. Derudover en del udhus- og oplagsplads.

Villa med 3 værelser, nydeligt lyst badeværelse med brus og håndklædetørrer, stue, delvist åbent til stort køkken, og meget stor udestue, som er en integreret del af den hyggelige stue. Fra køkkenet adgang til bryggers, med videre adgang til skøn baghave med drivhus, udhus og terrasse.

Ejendommen har lyse trælamelgulve og er indenfor de seneste 20 år opdateret med badeværelse, køkken og vinduer samt nyere hvide inderdøre, et par af dem er franske glasdøre, som giver et flot lysindfald. Termovinduer /sprossevinduer giver denne bolig et helt specielt hyggeligt udtryk. Boligen kan opvarmes ved centralvarmeanlæg/ naturgas, men sælger bruger mest den effektive træpille-brændeovn, som er perfekt placeret i den store sydvendte udestue.

Ejendommen er godt beliggende i ældre fredeligt villakvarter, få minutters gang fra Nordmandsmosen og Bymidten. Tværvej ligger centralt, men helt roligt i byen, tæt på skøn natur, men samtidig kun ca. 5 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning. I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildtreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller kør omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen. Vi glæder os til at vise dig ejendommen - Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.