Søhøj 31, 4050 Skibby

Nemt og handy enderækkehus!

Det lækreste enderækkehus i 1 plan. Lyst, lækkert og lige til at flytte ind i! Velegnet som senior- eller begynderbolig.

Boligen er fra 2008. Den er lys, luftig og moderne indrettet med entre, lille bryggers med vaskesøjle, godt badeværelse med brus, 2 rigtig gode værelser samt køkken og stue i åben forbindelse. Der er flotte lamelparketgulve i ask og lyse klinkegulve.

Boligen fremtræder indflytningsklar og er meget velholdt. Den vil være yderst velegnet til en enlig eller seniorer, der ønsker en nem og handy bolig. Den har som enderækkehus lidt ekstra have, som er nem at holde og en god terrasse mod syd. Ny, elektrisk markise sørger for skygge på de varme dage.
Der er egen parkeringsplads lige uden for hoveddøren og indgangspartiet er overdækket.

Utrolig billig opvarmning - under 4.000 kr. om året. Der er naturgas og gulvvarme i hele huset.

I forhaven er et lille skur med varme, så du har plads til lidt opbevaring og kreative udfoldelser. Herudover godt loftrum.

I Skibby finder du alt i dagligvarer i Bymidten, hvortil der kun er 500 meter. Der er ligeledes adskillige specialbutikker og en hyggelig og velfungerende biograf. Skibby ligger lige i smørhullet mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde, som nås på mellem 15 og 25 minutter.
Velkommen til Skibby, hovedbyen i naturskønne Hornsherred.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.