Rosenvænget 7, 4050 Skibby

Velholdt og moderniseret!

Rigtig god og energioptimeret 1-plansvilla på helt central beliggenhed i Skibby - kom og oplev!

124 veldisponerede kvadratmeter + stort, isoleret og opvarmet udhusrum.

Virkelig velholdt og flot moderniseret villa blot 2 minutters gang fra Bymidten. Her får du en veldisponeret, flot og lys ejendom, hvor næsten hele ejendommen er opdateret og efterisoleret, så den fremstår som en moderne og indflytningsklar familiebolig.

De 124 kvadratmeter boligkvadratmeter er indrettet med: Stort bryggers fra 2018, badeværelse med brus og gulvvarme, ligeledes fra 2018, dejligt, lyst køkken med alt i hårde hvidevarer, delvist åbent til den dejlige sydvendte stue med udgang til stor, nyere, højtliggende træterrasse. Fra køkken/stue via lille fordelingsgang adgang til 3 rigtig gode værelser og dejligt, stort badeværelse fra 2008 med gulvvarme.

Herudover er den tidligere garage indrettet til et stort og opvarmet hobbyrum. Adgang mellem de to bygninger via skøn, overdækket gårdhave.

Ejendommen er delvist efterisoleret i gulv og vægge, ligesom døre og vinduer er skiftet. Der er klargjort for gulvvarme i de tre værelser, som er det eneste af huset, der ikke allerede er etableret gulvvarme i. Ejendommen er opvarmet ved naturgas.

Der er lagt fibernet ind på ejendommen, så den også her lever op til moderne standarder.

På ejendommen er endvidere godt udhus samt carport. Haven er holdt nemt og flot.

Kom og oplev dit nye hjem - book din fremvisning på 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.