Bygtoften 5, Landerslev, 3630 Jægerspris

Stor villa - eventuelt 2 boliger

Stor villa i Landerslev - eventuelt 2 boliger på 100 m2.

Skal I bruge meget plads - bo flere generationer under samme tag - eller eventuelt købe som investeringsejendom med mulighed for 2 gode boliger? Så se nærmere på denne store villa, som er roligt beliggende i mindre landsby, få km fra Jægerspris by og under 1 times kørsel fra København. Køb en god bolig i et plan og lej 1.sal ud, og glæd dig over en fantastisk lav boligudgift fremadrettet.

Ejendommen har status som 1-familiebolig, men har en fantastisk god indretning, så der kan flexes og indrettes efter behov og boligen kan således anvendes på flere måder.

Indeholder: Entre, værelse, stort værelse (eventuelt 2), stue med udgang til have, badeværelse, køkken og bryggers.

Der er egen indgang med trappe til 1. sal: 3 store værelser, heraf 1 med walk-in closet, (eventuelt 4) - her er flytbare vægge - badeværelse, depotrum, stue og tekniske installationer, så der er forberedt til te-køkken.

Ejendommen fremtræder i indflytningsklar stand og har kontinuerligt fået udskiftet døre og vinduer siden 2013 ( undtagen hoveddør og 1 lille vindue ). Taget er skiftet i 2013.

Boligen opvarmes ved fjernvarme og har el-varme på 1. sal, og det vil være muligt at opdele forbrugsregnskabet.

En supergod og anvendelig ejendom i god stand venter på sin nye ejer - er det dig/jer, så book din fremvisning i dag.

Ejendommen er beliggende få km fra Jægerspris, omgivet af smuk natur.

Køretiden til København er væsentlig forkortet via den nye Kronprinsesse Marys Bro, der er gratis fra 1. januar 2022, og infrastrukturen forventes at blive endnu bedre i fremtiden via kommende motorvejsforbindelse på Frederikssund siden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.