Fjordvænget 9, Vellerup, 4050 Skibby

Lækker og højtbeliggende fritidsvilla i 2. række fra Isefjorden med fjordkig fra terrassen.

Et rigtig dejligt lyst og lækkert Lilje-hus, som fremstår super velholdt og med nemt og flot haveanlæg. Meget flot indgangsparti og belægning omkring hele huset i chaussé-sten, som giver et eksklusivt og indbydende indtryk, når man ankommer til ejendommen.

God planløsning med entre, 3 soveværelser + hems. Badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken, delvist åbent til stue og masser af lysindfald fra de mange vinduer. Lyse plankegulve, loft i kip, brændeovn og varmepumpe.

Fra stuen udgang til vestvendt terrasse.

Flot indbo medfølger.

Grunden ligger højt og der er flere gode terrasser. Drivhus og god udhusplads.

En rigtig lækker og helårsanvendelig ejendom i god kvalitet i velordnet sommerhusområde. Kom og bliv begejstret - vi viser den meget gerne frem.

I området er en del grønne friarealer mellem huse og veje og stiforbindelse til fjorden. Vellerup Sommerby byder på smuk natur langs fjorden, hvor det skrånende terræn indbyder til raske gå- eller løbeture, mens den nærliggende hyggelige Vellerup Vig er det perfekte udgangspunkt for badning, fisketure og sejllads i Isefjorden. Fjorden er især populær blandt kajakfolk og kitesurfere.
Kom og se på denne gode fritidsejendom, så ved du, hvor ferier og fridage skal nydes fremover.

Gode trafikale forbindelser til Roskilde og Holbæk, hvor man kan shoppe en lørdag formiddag og nyde resten af weekenden i den hyggelige have i eget fritidshus.

Orø er også en udflugt værd med mange kulturtilbud og hyggelige gårdbutikker, cafeer og spisesteder, og der er færgeforbindelse fra hhv. Hammer Bakke og Holbæk.

Området har en velfungerende grundejerforening med ordnede forhold. Der sørges for løbende vedligeholdelse af fællesarealer og veje, og der ryddes sne om vinteren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.