Stationsvej 5, 4050 Skibby

Flot by-villa i gammel stil

På gammel smuk og rolig villavej, og med stor lys og solrig sydvendt have, sælges denne flotte, velholdte og indflytningsklare rummelige villa.

Har du brug for meget plads? 4 - 5 værelser og 2 badeværelser?

Boligen er energi-optimeret, og har energimærke C, opvarmes ved effektivt naturgasfyr med helt ny 300 liter stor varmtvandsbeholder, og vil være en perfekt og hyggelig familiebolig for familien med pladsbehov - her er mange muligheder, herunder rigtig god udenomsplads, idet der er 2 store udhuse/garager på henholdsvis 38 m2 og 40 m2 - heraf 1 isoleret og opvarmet - anvendes p.t. som anneks-/kontorbygning.

Villaen indeholder: entre, stort funktionelt spisekøkken, badeværelse med brus, spisestue og tv-stue med udgang til sydvendt træterrasse med trappe til haven.
Trappe til 1. sal med 3 gode værelser og badeværelse med brus og gulvvarme.

Boligen er på 154 m2 + en rigtig god under-etage på 84 m2 med både ind-og udvendig adgang. Underetagen rummer 2 gode rum (værelser), vaskeri, værksted og depotrum.

Boligen er opført i 1932 og har stil, stemning og atmosfære. Nuværende ejer har gennem sin ejertid gennemrestaureret ejendommen med respekt for oprindelig byggestil, og hele ejendommen fremtræder i meget flot og velholdt stand, så den er nem at tage i brug for ny ejer. Taget er fra 2010!

Her er højt til loftet og smukke lyse ludbehandlede plankegulve. De 2 stuer adskilles af smuk gammel fransk glasdør.

Haven er stor og lys - der er fra underetagen udgang til flisebelagt stor ugenert terrasse, ligesom der fra stuen er udgang til træterrasse med markise, der kan forlænge de hyggelige sommeraftener.

Skibby er omgivet af smuk natur - gå- og cykelafstand til de 2 smukke fjorde - Roskilde Fjord og Isefjorden. Selsø Møllekrog med bådpladser, vildtreservat og smukke vandreruter er bestemt et besøg værd.

Skibby er Hornsherreds centrum med skole og daginstitutioner og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, bager, apotek, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord

Vi glæder os til at fortælle meget mere om Stationsvej 5 og Hornsherred. Book en fremvisning på tlf. 31 40 90 00 og se og hør meget mere. Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt evt. ekstra tid af til at gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.