Bovelgårdsvej 41, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge

Rummeligt og hyggeligt 1½ -planshus med i naturskønne Gershøj.

Her får du mange kvadratmeter og store luftige rum. Med sine 4 værelser og 185 kvadratmeter er ejendommen den perfekte familiebolig, og med beliggenheden i lukket villakvarter med brede græsrabatter og åbne marker/nytilplantet æblelund i baghaven er omgivelserne fredelige. Og med både skov og vand i umiddelbar nærhed kombineres det moderne parcelhus med en skøn, landlig beliggenhed i en yderst velfungerende og livlig landsby.
Ejendommen indeholder: Entré med trappe til 1. sal, godt badeværelse med brus og gulvvarme, stort, dejligt spisekøkken med rigtig god arbejdsplads, 2 gode, rummelige værelser samt stort og funktionelt bryggers.

På 1. sal findes en dejlig opholdsstue med udgang til skøn nyere sydvendt altan med udsigt over den nærliggende lille æblelund. Herudover 2 yderligere værelser samt badeværelse med badekar og gulvvarme. Fra reposen er der adgang til et udnyttet og isoleret loftrum med fuld loftshøjde, som kan anvendes til god og tør opbevaring eller hobbyrum mv.

TIl ejendommen hører endvidere carport og 2 udhuse.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe og har et meget fornuftigt energiforbrug. Der er ved at blive gravet fibernet ned i Gershøj. ( TDC )

Denne ejendom er bestemt et besøg værd. Og det er Gershøj også. Byen er kendetegnet ved et godt foreningsliv og sammenhold. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og naturen taler for sig selv med Roskilde Fjord på den ene side og skov på den anden. Gershøj Havn og Kro danner sammen med byhuset rammen og
masser aktiviteter både sommer og vinter. Her er et aktivt bylaug og havnemiljø. Indkøb klares i Skibby eller Kirke Hyllinge, begge 5-6 km. herfra.

Kom og se nærmere. Ring blot 31 40 90 00 og bestil din fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.