Sæbyparken 21, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

Rummeligt og velisoleret 1-plansvilla med jordvarme!

Her får du en ejendom, der løbende er energioptimeret og opvarmes ved jordvarme og en nyere, effektiv brændeovn. Loftet er efterisoleret, lige som gulvene også er det i en del af huset. De fleste af ejendommens vinduer er skiftet, og resten har fået isat energiruder.

Med sine 4 værelser og 173 kvadratmeter er ejendommen den ideelle familiebolig. Der er kablet netværk til de fleste rum, og der er fibernet på vej til byen, så både hjemmearbejdspladsen er sikret og streaming, gaming mv. kan foregå problemfrit.

Boligen indeholder: Stort bryggers med gulvvarme, rummeligt og funktionelt spisekøkken, entré og fordelingsgang med adgang til gæstetoilet, badeværelse med brus og gulvvarme, soveværelse med udgang til morgenterrasse samt endnu et værelse. Fra gangen ligeledes adgang til stor, lys stue med brændeovn og udgang til sydvestvendt terrasse. Yderligere en stue med adgang til to rigtig gode, regulære værelser med gulvvarme.

Til ejendommen hører også en dejlig, isoleret og opvarmet garage/værkstedrum på 30 kvm.

Sæby er en hyggelig landsby med et aktivt bylaug og mange fælles aktiviteter, fællesspisninger, loppemarkeder, kreaaftener - hvis man har lyst. Den er beliggende i naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord, og samtidig blot 6 km. fra Holbækmotorvejen.
Indkøb klares i Kr. Hyllinge med bredt udvalg af dagligvarebutikker og gode specialforretninger eller i Skibby, hvor der ligeledes er både biograf og byggemarkeder.

Book din fremvisning og se nærmere på Sæbyparken 21 og området.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.