Bredvigvej 1B, Sønderby, 4050 Skibby

Flere generationer under samme tag, bo-fællesskab, kun fantasien og lokalplanen sætter grænserne - kom og se på en skøn, stor og gammel ejendom midt i Sønderby.

Ejendommen har senest været benyttet som døgninstitution, men kan sagtens bruges på andre spændende måder.

Her er mere end 400 m2. at boltre sig på, og beliggenheden er skøn - midt i idyllisk landsby på Hornsherred, omgivet af fantastisk natur.

En lille del af ejendommen er udlejet, og der er mulighed for udlejning af endnu en bolig. Så har man et godt tilskud til husleje og renovering af resten af ejendommen.

Sønderby har et autentisk landsbymiljø med mange sociale begivenheder og aktiviterer henover året. Her er både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.

Sønderby har desuden et unikt og velfungerende kultur- og bryghus, og dette byder bl.a. på forfatterforedrag, rejseforedrag og biavlerforedrag samt livestreaming fra Århus universitet, ligesom der sælges lokalproducerede ting som honning, strik , ØKO sæber m.m. Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge stor-familie, eller seniorfællesskab, er dette et rigtigt godt tilbud.

Skibby er nærmeste handelsby 6 km. væk. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs med kundevenlige åbningstider.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.