Violvej 12, 4050 Skibby

Nyrenoveret villa

Nyrenoveret og rummelig familievilla for enden af blind vej.

Ejendommen har gennem det seneste års tid gennemgået en større modernisering med nyt køkken og badeværelse, nyt centralvarmeanlæg med luft-til-vand varmepumpe samt nye gulve. Her mangler den sidste finish samt etablering af badeværelse på 1. sal.

Her får du en rummelig og veldisponeret ejendom, som er lige til at rykke ind i.

Indeholder: Fin og lys entré, 1 godt og regulært værelse, godt bryggers, nyt flot badeværelse med brus, ligeledes nyt og funktionelt køkken åbent til stuen, der har udgang til god, sydvestvendt træterrasse.
På 1. salen findes 3 gode, lyse værelser. Der er endvidere forberedt til endnu et badeværelse med vand og kloak, men rummet står råt, og køber står selv for færdiggørelse heraf.

Ejendommen er beliggende i Blomsterkvarteret, som er et lukket parcelhusområde ganske tæt på Bymidten med alt i indkøb og ligeledes tæt på offentlig transport.
Skibby ligger midt på Hornsherred og er en livlig handelsby med supermarkeder, byggemarkeder, specialforretninger, biograf og et aktivt foreningsliv. Sommeren over er der lørdagsmarkeder i Bymidten, og der afholdes mange forskellige tiltag i de lokale forretninger.

Skibby er omgivet af flot natur - her er rige muligheder for et aktivt sports- og friluftsliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.