Søhøj 5, 4050 Skibby

Nem 1-plansvilla med udsigt til mark og heste. I udkanten af Skibby og stadig kun 5-8 minutters gang fra Bymidten.

* * * Velkommen til Søhøj 5 * * *

Dejlig rødstensvilla fra 1989 med nyere tag og køkken, en dejlig have med bl.a. sauna og opvarmet anneks samt udsigt til lille nabomark. Helt perfekt som seniorbolig eller begynderhus.

De 116 kvadratmeter bolig er indrettet med: Bryggers, lyst køkken/alrum, 2 gode regulære værelser, rummelig stue med udgang til 18 kvadratmeter god udestue med den skønneste udsigt over nabomarken med græssende heste. Herudover entré, godt badeværelse med brus samt dejligt, østvendt soveværelse med skabe.

Til ejendommen hører endvidere carport og to udhuse, det ene med indbygget sauna. I baghaven er et stort anneks med varmepumpe, 3 rum og en lille hems.

Haven er hyggeligt anlagt flere små terrasser og en del bærbuske og frugttræer.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er væsentligt forkortet med åbningen af Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om Søhøj 5, Skibby og Hornsherred. Book en fremvisning på tlf. 31 40 90 00 og se og hør meget mere. Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt evt. ekstra tid af til at gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.