Sydmarken 7, Venslev, 4050 Skibby

Nemt og hyggeligt lille 1-planshus med udsigt til marker!

Lyder det lige som dig? Så kom og tag et nærmere kig på Sydmarken 7 i Venslev.

Helt perfekt til den lille familie. De 105 kvadratmeter er veldisponerede og byder på alt, hvad du skal bruge. Læg dertil den skønneste udsigt til marker og dyreliv fra både hus og have. Alt er velholdt og klar til indflytning.

Ejendommen indeholder: Bryggers, nyere badeværelse med brus og gulvvarme, 2 gode værelser, det ene med skabe, entré (velegnet som kontorplads), dejligt køkken med, hvor de fleste hårde hvidevarer er nyere, stor, lys stue med pilleovn og udgang til stor, sydvendt træterrasse. Fra både stue og terrasse er den skønneste udsigt over marker.

I haven findes en stor, overdækket, vestvendt aftenterrasse, flere gode udhuse samt et lille shelter med bålplads, så udlivet for alvor kan nydes. Herudover stor, dobbelt carport med indbygget, delvist isoleret udhus.

Ejendommen er beliggende i hyggelige Venslev med egen lille daglivarebutik. Landsbyen ligger smukt i naturskønne omgivelser og kun små 5 km. fra Skibby, der har alt i indkøb. En rask gåtur herfra ligger Isefjorden med sit fantastiske landskab og omgivelser. Kom og oplev!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.