Marbæk-Parken 31, 4050 Skibby

Skønt beliggende og velholdt 1-plansvilla i roligt, lukket villakvarter helt tæt på skole og 0-6 års daginstitution.

Her får du en traditionel 70'ervilla med 4 værelser og mulighed for selv at sætte dit præg. Rammerne er rigtig gode, da ejendommen er meget velholdt. Prisen, den er til gengæld til at have med at gøre.

For kr. 2.100.000 får du 133 kvadratmeter gulstensvilla + udestue. Den er indrettet med: Entré med adgang til godt værelse samt gæstetoilet. Funktionelt bryggers med vaskeri, hyggeligt køkken med spiseplads, rummelig stue med brændeovn og udgang til udestue og dejlig overdækket terrasse. Fordelingsgang med adgang til soveværelse med indbyggede skabe, 2 yderligere værelser ligeledes med indbyggede skabe og godt badeværelse med brus.

Endvidere god garage. Haven er hyggelig og ugeneret med drivhus og udhus/brændeskur. I udestuen og på den overdækkede terrasse er der plads til at nyde udelivet og kaste blikket ud på den hyggelige have.
Kvarteret ligger i udkanten af Skibby tæt på åbne marker og skøn natur, men samtidig kun ca. 10 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.

I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.
Kom og se nærmere på mulighederne! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.