Hovedgaden 10A, 4050 Skibby

Murermestervilla!

Flot og klassisk murermestervilla med dejlig vestvendt have og terrasse.

Renoveret med respekt for husets alder og stil.

Boligen rummer mange m2., idet boligen udover de opgivne boligm2. har en rigtig god underetage med direkte adgang fra overdækket parkeringsareal .
Underetagen rummer bl.a. bryggers, multirum i form af depotrum/kontor, 1 værelse, badeværelse m.m. Masser af skabe og garderoberum, og særdeles velegnet til erhverv eller teenageafdeling.

Ejendommen har en central beliggenhed i Skibby, med god isolering og lydtætte vinduer, så ingen støjgener og få min. gang til Nordmandsmosen og indkøbsmuligheder.

Skøn villa i rigtig god stand - her er flotte originale trægulve, " højt til loftet " og flot kig udover byen og Nordmandsmosen. Boligen rummer en del m2, og har et dejligt lysindfald overalt.

Indeholder: Underetage med direkte adgang fra stor dobbelt carport - rummeligt bryggers med masser af skabe, hobbyrum - også med skabe, disponibelt rum ( værelse ) og badeværelse med brus. Underetagen har flotte mørke skiffer-klinkegulve og gulvvarme.
Trappe til stueetagen med lille entre, badeværelse med brus, stort lyst og åbent køkken med granit-bordplade og god skabsplads - åbent til dejlig lys spisestue og opholdsstue - fra opholdsstuen udgang til vestvendt træterrasse og adgang til haven.
Fra stueetagen trappe til 1. sal med lyse 3 værelser. Flotte lyse trægulve i opholdsrum.

Ejendommen opvarmes ved centralvarme / naturgas og nyere varmepumpe (luft til luft)

En helt speciel og markant villa, som overalt er i rigtig fin stand og absolut indflytningsklar - kom og bliv begejstret.

Ejendommen er beliggende supercentralt, få minutters gang fra Nordmandsmosen og Bymidten. Her er det muligt at bo tæt på det hele, få min. gang til skøn natur, og samtidig kun ca. 4 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning. I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildtreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller kør omkring de skønne naturområder eller til en gåtur i byen. Vi glæder os til at vise dig ejendommen - Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.