Skarndalsvej 8, Kyndby, 3630 Jægerspris

Landvilla direkte til åbne marker

Hyggelig landvilla med god udhusplads.

Skøn vestvendt have med stort gammelt drivhus/væksthus/orangeri.

Boligen ligger i udkanten af lille landsby, tæt på Isefjorden, omgivet af skøn natur.

Indeholder: entre, toilet, køkken, 2 stuer (evt. 1 værelse) - fra den ene stue udgang til god vestvendt udestue og udgang til hyggeligt gårdhavemiljø. Her kan aftensol og grill nydes i fulde drag, og ved beskæring kan der opnås den skønneste udsigt over landskabet mod vest.

Fra entre trappe til 1. sal med badeværelse og 2 værelser. Ind- og udvendig trappe til kælder med vaskeri og 1 stort lyst depotrum.

Boligen kan bære en opfriskning, men kan også tages i brug - her er skønne gamle bræddegulve og en hyggelig atmosfære.

Kom og bliv begejstret og se hvor meget man får for pengene i Hornsherred.

Ejendommen er smukt beliggende få km fra Isefjorden - her får man skole og indkøbsmulighed indenfor få km, selvom man bor på landet. Isefjorden og det smukke naturlandskab i Kyndby Huse er i cykel- og løbeafstand, og endelig er der under 1 times kørsel til København.
Hornsherred har meget at byde på - her er frisk luft, meget flot og varieret natur, 2 fjorde, hvor der kan sejles, bades og fiskes og dyrkes kitesurfing. Her er gårdbutikker, sport, gode skoler og pasningsmuligheder samt rigtig gode indkøbsmuligheder i såvel Jægerspris, Dalby, Skuldelev og Skibby, ligesom Roskilde og Holbæk byder sig til en sommerdag, hvor havnene myldre af liv, gode restauranter og kulturelle oplevelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.