Ole Peters Vej 2, Dalby Huse, 3630 Jægerspris

Yderst rummeligt sommerhus - tæt på badestrand og natur!

Stort og præsentabel villa i det danske sommerland. Tæt på børnevenlig badestrand og dejlig natur.

På Hornsherred finder du det dejligste landskab mellem Roskilde og Isefjord, der kan danne rammen om både sommeraktiviteter samt om sejlsport, kajak og kitesurfing året rundt.

Denne villa byder på masser af plads og luft samt gode opbevaringløsninger. Her er tilhørende garage og indkørsel med plads til flere biler.

Indrettet med: Stor, præsentabel entré/hall med trappe til 1. sal og adgang til stort badeværelse med brus og gulvvarme. Endvidere adgang til stort spisekøkken og dejlig stue med udgang til påbegyndt udestue/orangeri. Her kan en kommende ejer lade fantasien råde.
1. salen består af et dejligt fællesrum/stue med adgang til 4 gode, regulære værelser, 2 store og 2 lidt mindre.

Her er gode opbevaringsløsninger med stort walk-in-closet / garderoberum i entréen og god udnyttelse af skunkrum på 1. sal.

Ejendommen er løbende renoveret siden 2000. Her er gulvvarme i hele stueetagen, nyere yderdøre og vinduer, nyere udvendig beklædning med ekstra isolering. Badeværelse og køkken er opdateret og i 2000 og 2005 og fremstår pæne og neutrale.

Grunden er stor og opdelt i flere rum og ejendommen er beliggende blot 5 minutters gang fra fjorden og badestranden. Kom og se nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.