Nikolajsensvej 27, Skuldelev, 4050 Skibby

Naturperle - unikt fredet område!

Højtbeliggende fritidshus på stor dobbeltgrund - 250 meter fra Roskilde Fjord.

Naturperle - søger du fred og ro - så er stedet her. Autentisk sommeridyl fra 50'erne....

Et regulært fritidshus midt i den skønneste natur med unik flora og fauna. Skønt, delvist fredet område med flot, flot natur og 250 meter fra Roskilde Fjord. Huset er beliggende i lille ældre, rolig og hyggelig sommerhusudstykning meget tæt på
badestrand og Skuldelev Havn og med rig mulighed for fiskeri og sejlsport. Især kajaksejlads er populært på fjorden.

Der er mulighed for tilslutning til Fibia internet, som ligger i vejen, hvis man har brug for en god internetforbindelse og evt. ønsker at flytte arbejdspladsen i sommerhalvåret.

Huset ligger højt, og grunden er sydvestvendt, lys og solrig og omkranset af tæt granhæk og dermed ugenert og fredeligt beliggende. Det er opført i 1954 og fremstår i næsten oprindelig, men velholdt og pæn stand. Ejendommen kan tages i brug som den er, eller ny ejer kan for få midler modernisere og opfriske huset og for en billig pris få en skøn sommerresidens.

Indeholder: Indgang via hyggelig entre/havestue, badeværelse med håndbruser, hyggelig stue med brændeovn, lille åbent og funktionelt køkken med komfur og køleskab, 2 soveværelser.

Området er kloakeret, delvist fredet og velegnet for naturelskere, der sætter pris på fred og ro. Skuldelev Strand er et skønt, uspoleret naturområde ved Roskilde Fjord med rigt fugle-og dyreliv, kun 45 min. fra København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.