Sønderby Bro 40, Sønderby, 4050 Skibby

Kom med et bud! God stor villa med udsigt over marker!

Indflytningsklart og velholdt halvt dobbelthus med rigtig god plads, hygge og lavt varmeforbrug.

Ejendommen indeholder: Entre, stort værelse, badeværelse, stort køkken/alrum med adgang til opholdsstue og videre til badeværelse, bryggers og endnu et værelse. Fra køkken/alrum trappe til 1. sal med stor repos og to gode værelser, heraf et med balkon.

Skøn gårdhave og hyggelig gammel landsbyhave med ny lækker træterrasse. Herudover dejlig højloftet garage og godt, isoleret værksted med varmepumpe.

En god og rummelig bolig, som løbende er opdateret og flot vedligeholdt. Køkken og badeværelser er ca. 15 år gamle. Der er økonomisk træpillefyr, som er 3-4 år gammelt og derudover varmepumpe. Tegltaget er ca. 15 år gammelt.

Ejendommen er tilsluttet fibernet.

Sønderby har både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn og et meget aktivt bylaug med mange aktiviteter året rundt. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt.

København nås på ca. 50 min. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.

Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bl.a. kan nævnes madklub med fællesspisning på kroen, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud.

Skibby er nærmeste handelsby - ca. 6 km. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs med kundevenlige åbningstider.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.