Nordmandsvænget 13, 4050 Skibby

Familievilla - lige som du gerne vil have den!

I børnevenligt kvarter med smalle veje og grønne arealer ligger denne dejlige og meget velholdte vinkelvilla fra 2006 med dobbelt integreret carport og 2 store, isolerede udhuse.

4 værelser - køkken/alrum - børneafdeling - 2 badeværelser!

Dejlig regulær have, der er nem at holde.

Indeholder: Entré/bryggers med god garderobeplads og vaskeri, dejligt, lyst køkken/alrum midt i huset og med adgang til sydvestvendt terrasse, børneafdeling med to gode, regulære værelser og badeværelse med brus. Yderligere et værelse med adgang fra alrummet. Lys stue med adgang til soveværelset med eget badeværelse via walk-through-closet.

Toiletter, vaskemaskine og udendørs vandhaner er tilsluttet regnvand.

En dejlig ejendom, der er lige til at gå til - kom og kig nærmere.

Nordmandsvænget er et lukket område med stisystem mod skole og helt ny 0-6 års daginstitution. Kvarteret er særdeles børnevenligt med smalle veje og grønne fællesarealer.

Kvarteret ligger i udkanten af Skibby tæt på åbne marker og skøn natur, men samtidig kun ca. 10 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.

I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildtreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.