Ellevej 1, Skuldelev, 4050 Skibby

Har I brug for meget plads ?

202 m2 boligareal + garage 36 m2.

Her får man mange m2 for pengene - 6 værelser ialt:

Boligen indeholder: bryggers, køkken, vinkelstue med udgang til have/havestue, entre, 3 værelser, badeværelse, entre, trappe til 1. sal med stor repos, 3 værelser og depotrum - (lav evt. toilet nr. 2 her)

En mega rummelig ejendom, som kun har haft 1 ejer og fremstår i god, men næsten oprindelig stand. Parketgulve i stueetagen - tæppebelagte blændgulve på 1. sal.

Stor ejendom, med god beliggenhed i ældre hyggeligt villakvarter, skøn sydvendt ugenert have og udsigt til marker og Skuldelev Ås fra 1. sal.

Opvarmning via fjernvarme.

Har I brug for meget plads - så er boligen her - ring og book fremvisning idag.

Skuldelev har skole, sportshal, børnehave og sfo samt Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider. Der er offentlig transport til hhv. Skibby og Frederikssund. Efter den nye Kronprinsesse Marys Bro er åbnet, kommer du hurtigt i bil til f.eks. Egedal, Ballerup eller København.
Skuldelev er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel-og gåture. Marguriteruten og Fjordstien går gennem det smukke landskab. Besøg f.eks Skuldelev Ås eller Skuldelev Strand med badebro og havn. Eller besøg fuglereservatet Selsø (Møllekrogen), der er en del af Nationalparken Skjoldungernes Land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.