Tværvej 5, 4050 Skibby

Indflytningklar og højtbeliggende!

Skøn rummelig villa med nyere tegltag - indflytningsklar og højtbeliggende på centralt spot i Skibby.

Få minutters gang til Bymidten og tæt på og med udsigt til Nordmandsmosen, gå-og cykelafstand til Fjordlandsskolen i Skibby - denne ejendom er et besøg værd. Her er 2 badeværelser og 3 store værelser samt et rigtig godt værelse/disponiblet rum i underetagen. Med andre ord en rigtig god familievilla!

Indrettet med: Bryggers med adgang til underetagen, entré, stort spisekøkken, dejlig lys og indbydende vinkelstue, fordelingsgang med adgang til det lille badeværelse, 2 rigtig gode værelser samt masterbedroom med masser af indbygningsskabe samt direkte adgang til husets store badeværelse med granit på gulvet og spots i loftet.

God stor underetage, med både ind- og udvendig adgang: Her er et stort lyst værelse (disponibelt rum) med walk-in closet eller depotrum. Herudover fyrrum og vaskerum samt et godt hobbyrum/værksted.

Ejendommens rum er alle store og lyse - den dejlige vinkelstue har udgang til vestvendt fliseterrasse med stor elektrisk markise, ligesom der mod øst er stor, lækker træterrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. Fra træterrasen også adgang til isoleret skur og muret garage.

Ejendommen er for nylig hulmursisoleret og overalt opdateret, pæn og velholdt og klar til indflytning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.